Niinatar takuu

 

Kun ostat pukusi Niinattaresta voit olla huoletta. Niinatar takuu on sinun turvaksesi.

Me huolehdimme että pukusi tulee ajoissa ja laatu on parasta markkinoilla.

Niinatar on kaikkien myytävien merkkien parhaimman tason ansainut eliittiliike Suomessa.

Niinatar takaa myös parhaimman mahdollisen hinnan puvullesi! Jos löydät Suomesta muualta saman puvun edullisemmin niin saat puvun samaan hintaan ja 50 euron lahjakortin kaupan päälle! Tämä takaa sen että hintamme ovat Suomen parhaimmat!

Niinattaresta ostetuilla puvuilla on aina takuu ja saat vaihtaa pukusi toiseen jos mielesi muuttuu edellyttäen, että puku on kokoa 10,12 tai ennakkoon myyjän kanssa sovittu mahdollisesta vaihto-oikeudesta tilausvaiheessa (max.kuukauden sisään alkuperäisestä ostopäivästä/tilauspäivästä. Koskee käyttämättömättömiä myyntikuntoisia puvuja ei kuitenkaan outletin puvut, eikä poistuvat mallit  vaihto myymälässä olevaan pukuun).

Kun puku on ostettu Niinattaresta saat käyttöösi puvun ostajan alennukset jolla säästät huikean summan rahaa. Myös osamaksu mahdollisuus on aina neuvoteltavissa kanssamme (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) Osamaksusta veloitamme laskutuskulut 7e per lasku sekä säilytysmaksun 15e per kk. Puvun saat itsellesi kun maksut ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Lisätietoja Niinatar-takuusta saat myyjältäsi ajanvarauksesi yhteydessä tai soittamalla meille numeroon 09 2419770.

facebook.com/Niinatar.fi

Varaathan aikasi Suomen parhaaksi hääpukuliikkeeksi palkittuun Niinattareen!

 

Niinatar

Runeberginkatu 40

00260 Helsinki