Vuokrapuvut

ARVON SULHANEN, BESTMAN JA JUHLAKANSA!

Niinattaressa on myös Men’s Lounge. Meiltä saat kaiken tarvittavan juhlapäivääsi.

Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan puvun tärkeään päivääsi. Kuitenkin sovitukseen tullessasi on hyvä miettiä etukäteen, mikä pukupaketti on tilaisuuteenne sopiva.

Jos tarvitset pukua vain kerran, sen vuokraaminen on yleensä järkevämpää ja edullisempaa kuin ostaminen. Näin sinun ei tarvitse murehtia, jos ajan saatossa kokosi muuttuu. Vuokrapuvun etuihin kuuluu, että me hoidamme pesut, huollot ja korjaukset. Vuokraamme laadukkaita Turon & Cavalieren malliston pukuja.

Kaikki pukupaketit ovat myös myynnissä Niinattaressa. Suosittelemme ostamaan eniten kuluvat osat omaksi kuten kengät ja paidat jos haluat täysin moitteettoman kokonaisuuden.

Vuokrapaketti on kokonaisuus johon asiakas saa päättää asukokonaisuuteen sopivat asusteet kuten dumbon tai plastronin ja liivin yms. pukupaketista riippuen.

 

Jos haluat sovituksen samalle päivälle tai teitä on useampi soita numeroon 09 241 9770

VUOKRAPUKUJEN HINNASTO:

 • Frakki 179€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja rusetti  179€
 • Akateeminen Frakki 199€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, musta ja valkoinen liivi sekä rusetti
 • Musta Smokki 169€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, smokkivyö ja rusetti
 • Navy Smokki 199€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, smokkivyö ja rusetti
 • Tummapuku 159€ (Musta ja Navy): Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja kravatti/rusetti/dumbo
 • Perinteinen saketti 169€:Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja kravatti/rusetti/dumbo
 • Kokoharmaa saketti 189€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja kravatti/rusetti/dumbo
 • Musta saketti 199€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja kravatti/rusetti/dumbo
 • Bonjourpuku 159€: Takki, housut, paita, kalvosinnapit, liivi ja kravatti/rusetti/dumbo

 

 • Kenkien vuokraus 25e

VANHOJENTANSSIT:

Pukupakettien vuokrahinnasto vanhojentansseille
(Vuokrapaketeilla pidennetty vuokra-aika)

 • Frakki  199€
 • Musta Saketti  199€
 • Klassinen Smokki  199€
 • Premium / Slim Smokki 199€
 • Premium / Slim tummapuku 189€
 • Valkoiset käsineet (omaksi) 20€

VUOKRAEHDOT

Vuokraus on molempia osapuolia sitova sopimus. Mikäli peruutat 30 päivää ennen vuokrauksen ajankohtaa palautamme 50% vuokrasummasta. Pidätämme koko vuokrahinnan mikäli peruutat 0-30 päivää ennen sovittua noutopäivää. Vuokraus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle osapuolelle. Mikäli haluat vaihtaa paketin toiseen esim frakista smokkiin perimme 30 € vaihtomaksun sekä jo tehdyt maksulliset muokkaukset.

Vuokra-aika on 5 päivää torstaista-maanantaihin, Oulussa keskiviikosta-maanantaihin. Asiakas voi halutessaan ostaa lisäpäiviä, 30 €/vuorokausi joka on sovittava ja maksettava etukäteen. Vuokratut asut ja asusteet on palautettava vuokraamoon sovittuna ajankohtana. Palautusajan ylityksestä veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu 35€. Palautusajan muutoksista on sovittava vuokraamon kanssa. Vuokratut tuotteet luovutetaan vuokraamon pukupussissa ja ripustimessa. Palauttamatta jääneestä pukupussista ja ripustimesta veloitetaan niiden kulloinkin voimassaoleva myyntihinta palautuksen yhteydessä.

Vuokrahintaan kuuluu sovituksen lisäksi noutosovitus, jossa tarkistetaan noudon yhteydessä sovittuna ajankohtana, että vuokrapaketti on sovitunmukainen. Vuokraamo ja vuokraaja tarkistavat yhdessä luovutettavien tuotteiden sopimuksenmukaisuuden luovutushetkellä, jolloin on vielä mahdollista tehdä muutoksia tarpeen mukaan. Mikäli asiakkaalla on reklamoitavaa, pitää ne tuoda ilmi noutosovituksessa, jotta vuokraamo voi vaihtaa tai muokata tuotteita sopivammaksi. Mikäli päätät noutaa puvun sovittamatta, on asiakkaalla mahdollisuus palata mahdollisista muutoksista 24h kuluessa. Jos sovittaja jättää käyttämättä noutosovituksen, kantaa hän itse vastuun puvun oikeellisuudesta ja istuvuudesta. Mikäli vuokratuotteen sovitus ja kasaus on 7 päivää tai alle veloitamme pikatoimitusmaksun 30€. Vuokratuotteelle tehtävät mahdolliset muutostyöt ovat 20€.

Vakuutuksen voi ostaa vuokrapakettia vuokrattaessa, jolloin omavastuu on nolla (0) euroa puvun vahingoittuessa tapaturmaisesti. Vakuutus ei korvaa hävinneitä tuotteita (mukaan lukien kadonneet napit) eikä selkeästi tahallaan tärveltyjä tuotteita. Vakuutus tulee maksaa ennen vuokra-ajan alkua tai viimeistään vuokratuotteiden noudon yhteydessä. Vakuutuksen hinta on 39 €/per sovittu vuokra-aika, akateemisen frakkipaketin 45 €. Suosittelemme vakuutuksen ottamista ja pyydämme vuokraajaa huomioimaan, että useimmat kotivakuutukset eivät kata vuokrattuja tuotteita niiden ollessa Niinattaren omaisuutta ja vuokraamon tuotteita.

Vuokraaja vastaa vuokraamastaan asusta ja asusteista niiden täydestä arvosta, kunnes ne on palautettu Niinattareen. Vuokraaja on velvollinen lunastamaan kadonneet tai vahingoittuneet tuotteet. Lunastushinta on tuotteen myyntihinta. Mikäli tuote katoaa tai vahingoittuu, vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan tapahtuneesta vahingosta puhelimitse/sähköpostitse niinatar@niinatar.fi vuokraamoon heti kun mahdollista vuokraamon aukioloaikana, kuitenkin viimeistään vahingoittumista seuraavana päivänä klo 12. Mikäli tämä päivä on sunnuntai, ilmoitus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen niinatar@niinatar.fi tai niinataroulu@niinatar.fi

Vuokraajan tulee huomioida, että sovitetut tuotteet eivät välttämättä ole ne kappaleet, jotka vuokraajalle noutohetkellä luovutetaan. Vuokraajalle voidaan luovuttaa myös vastaavat, samankokoiset kappaleet sopimuksenmukaisista tuotteista. Vuokraajan on hyvä huomioida, että kyseessä ovat vuokratuotteet, jotka kuluvat käytössä ja eivät välttämättä ole käyttämättömän näköisiä, vaan vuokratuotteita.

Yksi pesukerta sisältyy vuokrahintaan. Tahranpoistosta veloitetaan erikseen toteutuneiden puhdistuskulujen mukaisesti. Vuokrattujen tuotteiden muuntelu, ompelu ja itse peseminen on ehdottomasti kielletty! Vuokraamo tekee tarvittavat muutokset sopimuksen mukaan.

Vuokraamon velvollisuus on luovuttaa vuokratut tuotteet sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana. Mikäli vuokraamo ei täytä tätä velvollisuutta, vuokraajalla on oikeus vaatia korvausta, jonka määrä on korkeintaan sovittu vuokrahinta. Vuokraamo tarkistaa vuokraajan henkilö- ja osoitetiedot henkilöllisyystodistuksesta. Vuokraamo tarkistaa myös vuokraajan luottotiedot. Vuokraamolla on oikeus vaatia takuusumma vuokraamistaan tuotteista. Vuokraajalla pitää olla osoite joka näkyy maistraatissa ja sosiaaliturvatunnus Suomessa. Maksettu takuusumma palautetaan täysimääräisenä tuotteiden palautuksen yhteydessä

Isommille porukoille voitte pyytää tarjouksen lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen niinatar@niinatar.fi tai soittaa meille numeroon 09 241 9770. Porukan koko 2-5 on normaali ja normaalihinnaston mukainen. Alennusta ei hyvitetä jälkikäteen.

  

Niinatar

Mannerheimintie 8,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata www.niinatar.fi/ajanvaraus