Yritys

NIINATAR ON HÄÄ- JA JUHLAPUKUJEN ERIKOISLIIKE

Niinattaresta löydät aina yli 1000 pukua.

Valikoimaan kuuluvat hääpuvut, iltapuvut, linnanjuhlapuvut, vanhojentanssipuvut ja kattava valikoima asusteita.

Niinattaresta myös miesten vuokra- ja myyntipuvut. Miesten puku valikoimaan kuuluvat frakki, saketti, smokki, bonjour ja tummat puvut.

Niinatar

Niinatar on perustettu vuonna 2005. Vakavaraisena yrityksenä tunnetun Niinattaren valtteja ovat kilpailijoista erottuva mallisto, asiakkaiden tarpeista lähtevä palvelu ja suuri varasto, jonka johdosta asiakkaat saavat tuotteet vaikka heti mukaan.

– Hintatasomme on laatuun nähden hyvin kilpailukykyinen. Paljon asiakkaita tulee muualta Suomesta, myös naapurimaista tullaan Niinattareen viikottain. Yrittäjä, Niina Kuhta

Niinattaren puvut tulevat pääosin Englannista ja Amerikasta. Suosittuja merkkejä ovat muun muassa Morilee, Enzoani, Jora,  Ronald Joyce ja White Rose Bridal. Mallit löytyvät maailmalta ja messuilta. Valinnat tehdään asiakkaita kuunnellen.

Niinatar on valittu useana vuonna Suomen parhaaksi hääpukuliikkeeksi!

Say Yes to the dress Suomi sarja kuvattiin Niinattaressa vuonna 2019 TV 5:lle. Niinattaressa on kuvattu myös muita suomalaisia tv-ohjelmia.

Niinattaren muita saavutuksia:

  • 2010 Bridal Awards -voittaja
  • 2011 Kultainen oras -palkinto
  • 2013 Nuori yrittäjä -palkinto

Miksi ostaa merkkipuku? Merkkipuku vs. kopiopuku

Laadukas hääpuku maksaa. Jos samalle puvulle on kaksi eri selkeästi toisistaan poikkeavaa hintaa, siihen on valitettavan usein hyvä syy. Olet ehkä ostamassa kopiota. Alennusmyynnit toki ovat asia erikseen. Suosittelemme aina varmistamaan puvun alkuperän, jotta se puku, jonka kuvan näet netissä tai jota sinulle tarjotaan, on myös se puku, jonka myöhemmin puet päällesi. Suositus koskee myös Suomessa myytäviä pukuja, sillä aidon merkkipuvun kuvalla esitetty Aasiassa valmistetun kopiopuvun myynti on valitettavasti rantautunut myös Suomeen. Halvalla puvulla on usein halpa työvoima.

Myös tuotemerkkipukuja teetetään Aasiassa. Erona kuitenkin on se, että tuotemerkin haltija valvoo tarkasti pukujen valmistusta ja materiaaleja. Sopimusvalmistaja varmistaa puvuille hyvät kankaat, osaavat tekijät, tunnustukset, eettisesti ammattimaisen työvoiman sekä materiaalien turvallisuuden ja on toiminnassaan valmis ottamaan myös vastuun siitä, että asiakas saa laadukkaan tuotteen. He valvovat sekä puvun tuotantoa että sen myyntiä asiakkaille.

Kopiopuvut ovat halpoja koska ne tehdään halvalla, nopeana massatuotantona. Työntekijöiden olosuhteita eikä materiaaleja tarkkailla. Huonojen kankaiden käyttö saattaa johtaa ikävissä tapauksissa jopa iho reaktioihin, sillä saata pitää päälläsi myrkyllisiä aineita. Alleviivaamme, että ei ole väärin ostaa halpaa ja halvalla tehtyä pukua, kunhan olet tietoinen siitä mitä ostat ja että sinulle myydään nimenomaan halpatuotantopukua halpatuotantopuvun ominaisuuksilla.

Merkkipuvussa maksaa laatu. Puku on suunniteltu, testattu, esittelyä varten on maksettu palkkaa malleille, valokuvaajille sekä lukuisille muille prosessiin kuuluville henkilöille.  Morsiusliike maksaa henkilökunnalleen palkkaa ja tilat, jossa pukuja voi sovittaa. Valitettavasti myös Suomessa jotkut morsiamet varaavat sovitusaikoja ainoastaan käydäkseen kuvauttamassa merkkipukua päällään tilatakseen sen myöhemmin kopiona muualta. Tässä on yksi syy siihen, miksi kuvaamisen suhteen on rajoituksia.

Muokattu Amoriini.com sivuston artikkelista

Niinatar

Mannerheimintie 8,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata www.niinatar.fi/ajanvaraus