Pesula

  Tuo Niinattaresta ostettu pukusi pesuun meille! 


 

Molemmissa Niinatar-myymälöissä toimii myös erikoispesulapalvelu. Otamme vastaan Niinattaresta ostettuja pukuja. Pesemme hääpuvut, iltapuvut ja miesten puvut. Olemme edustamiemme brändien pukujen asiantuntijoita, siksi pesemme vain meiltä ostettuja tuotteita. Soitathan meille etukäteen ja sovitaan aika, jolloin olet tervetullut tuomaan pukusi puhdistukseen.

Puku on hyvä pesettää mahdollisimman nopeasti sen käytön jälkeen, jolloin mahdollisten tahrojen poissaaminen on todennäköisempää. Jos puvun laittaa käytön jälkeen pukupussiin ja antaa sen olla siellä likaisena pitkään, hajut ja lika voivat pinttyä siihen, eikä niitä välttämättä enää saa pois. 

Hää- ja juhlapuvut vaativat erikoiskäsittelyjä, koska pukujen materiaalit ovat yhdistelmiä erilaisista arvokkaista kankaista. Meillä on erilaisia tekniikoita ja koneita eri pukujen pesutarpeisiin. Voit siis jättää pukusi huoletta käsiimme. Emme pysty takaamaan, että kaikki pahimmat likatahrat irtoavat, mutta voit luottaa siihen, että pukusi on pesty ammattitaidolla. 

Oman pukusi puhdistuksen hinnan saat tiedustelemalla myymälästä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kerrothan meille mistä puvusta on kyse ja kuinka likainen se on juhliesi jäljiltä. 

 

 

Niinatar

Runeberginkatu 23,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata timma.fi/niinatar