Pesula

  Tuo Niinattaresta ostettu pukusi pesuun meille! 


 

Molemmissa Niinatar-myymälöissä toimii myös erikoispesulapalvelu. Otamme vastaan Niinattaresta ostettuja pukuja. Pesemme hääpuvut, iltapuvut ja miesten puvut. Olemme edustamiemme brändien pukujen asiantuntijoita, siksi pesemme vain meiltä ostettuja tuotteita. Soitathan meille etukäteen ja sovitaan aika, jolloin olet tervetullut tuomaan pukusi puhdistukseen.

Puku on hyvä pesettää mahdollisimman nopeasti sen käytön jälkeen, jolloin mahdollisten tahrojen poissaaminen on todennäköisempää. Jos puvun laittaa käytön jälkeen pukupussiin ja antaa sen olla siellä likaisena pitkään, hajut ja lika voivat pinttyä siihen, eikä niitä välttämättä enää saa pois. 

Hää- ja juhlapuvut vaativat erikoiskäsittelyjä, koska pukujen materiaalit ovat yhdistelmiä erilaisista arvokkaista kankaista. Meillä on erilaisia tekniikoita ja koneita eri pukujen pesutarpeisiin. Voit siis jättää pukusi huoletta käsiimme. Emme pysty takaamaan, että kaikki pahimmat likatahrat irtoavat, mutta voit luottaa siihen, että pukusi on pesty ammattitaidolla. 

 

PESULAN HINNASTO

Hääpuku 150€

Iltapuku 99€

Vanhojentanssipuku 99€

Miestenpuku (Takki, housut, paita, liivi ja kengät) 47€

Miestenpuku (Takki ja housut) 32€

Puvun hygiointi 30min 25€

Puvun hygionti 60min 35€

 

Hygionti poistaa puvusta epämiellyttävät hajut sekä mikrobit otsonoinnin avulla. Hygion avulla voit desinfioida hääpuvut, iltapuvut, miestenpuvut, alushameet ja kengät helposti ja nopeasti. Valittavanasi on kaksi ohjelmaa 30 minuutin hygiointi poistaa lievemmät hajut ja 60 minuutin hygionti hajun sekä enemmän mikrobeja. 

 

 

Niinatar

Mannerheimintie 8,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata www.niinatar.fi/ajanvaraus