Puvun sovitus

ONNEA KIHLAUTUMISEN JOHDOSTA, ON AIKA ETSIÄ SINULLE ELÄMÄSI TÄRKEIN PUKU

Mieleesi tulee varmasti monia kysymyksiä pukuun liittyen, ei hätää sillä sovitusspesialistimme auttavat sinua ja vastavat kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Saat Niinattaren tiimin apuusi koko hääprosessin ajaksi. Hääpuvun suunnittelu ja valinta on aina yksi elämän suurimpia hetkiä, jossa tunteet vellovat kovalla kohinalla. Se tiedetään hyvin Niinattaressa. Asiakkaalle halutaankin antaa kunnolla aikaa ja ammattilaisen apua.

Kuinka sovitukseen:

Sovitukseen kannattaa saapua avoimin mielin, rohkeasti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Sillä jopa puolet asiakkaistamme päätyy täysin erilaiseen malliin kuin ovat etukäteen ajatelleet.

Sovituksessa sinun ei tarvitse miettiä puvun kokoa, sillä miltei kaikki puvut ovat tilattavissa sinulle sopivassa koossa. Mikäli olet päätymässä liikkeessä olevaan pukuun voit erikseen tästä mainita sovitusspesialistillesi niin hän osaa etsiä sinulle parhaimmat koot. Pukuihin on mahdollista tehdä muutoksia, 1 - 2 kokoa on helppo kaventaa ilman että lopputulos olisi huomattava. Myös nyöreillä saat lisää pelivaraa kokoon.

Jokainen reagoi oikean puvun löytymiseen eri tavalla, joten ei kannata ajatella etukäteen miltä sen oikean puvun löytämisen kuuluisi tuntua. Tärkein asian on että puku tuntuu sinusta hyvältä ja näyttää sinun itsesi mielestäsi täydelliseltä sinulle. Se mitä tunnet sisäisesti näkyy myös ulospäin. Monet morsiamet ovat sanoneet, että sen kyllä tietää, kun oikean puvun laittaa päälleen ja niin tiedämme mekin, silloin sinä säteilet onnea.

Puvuista ja tilausajoista:

Valmistajillamme on pitkät toimitusajat, joten olethan ajoissa liikkeellä. Suosittelemme tekemään pukutilauksen n.7-9kk ennen hääpäivää. Jos tarvitset puvun nopeammin niin ei hätää, Niinattaressa on aina yli 1000 hääpukua ja kaikki puvut ovat aina myynnissä suoraan rekeistä.

Liikkeessämme on vaihteleva kokovalikoima - koot 36-42. Meillä on myös kattava valikoima plus size pukuja - koot 44-52. Valmistajillamme on tilattavissa koot 26-56 riippuen mallista.

Puvut tulevat meille valmistajilta standardimitoilla ja miltei jokaista mallia täytyy hieman hienosäätää morsiamen omille mitoille. Ompelijoiden suositus muutostöille on 2kk.

Pukuihimme on mahdollista tehdä paljon muutostöitä. Esimerkiksi lisätä/poistaa olkaimia ja hihat, teettää nyöritys pukuun, avata tai nostaa pääntietä. Ompelutyöt eivät kuulu puvun hintaan. Meillä on suuri verkosto hää-ja iltapukuihin erikoistuneita ompelimoita ympäri Suomea.

Sovitusaika:

Meillä pääset sovittamaan myös maksuttomasti. Tarjoamme asiakkaillemme kaksi ilmaista hääpukujen sovituskertaa. Nämä ajat ovat kestoltaan 30 minuuttia ja yhden puvun 15 minuutin sovitus, tarkoitus on päästä tutustumaan hiukan valikoimaamme. Otathan huomioon, että sovitusalue voi olla jaettu toisen sovittajan kanssa. Mukaasi voit ottaa 1-2 ystävää.n Eniten hyödyt näistä ajoista, jos olet jo ehtinyt sovitella pukujamme aiemmin esimerkiksi 90 minuuttia kestävässä Loungessa.

Suosittelemme erityisesti pidempikestoisia VIP Lounge- ja erilaisia räätälöityjä sovituspalveluita. Nämä palvelut ovat maksullisia ja sisältävät sovitusspesialistin, oman tilan ja tarjoilut vain ja ainoastaan Sinulle ja ystävillesi. Lounget ovat suosituimpia sovitusaikojamme ja suosittelemmekin ensi kertaa meille tulevia varaamaan tällaisen ajan. Valikoimamme on niin suuri, että ehdimme paremmin perehtyä siihen pidennetyllä sovitusajalla. Loungessa saat nauttia sovituksesta 90 minuutin ajan. Tämä onkin ihana kokemus, kahvila ja hääpukujen sovittelu yhdistettynä. Loungeen tullessanne voitte tuoda mukananne oman kuohuviinin, me tarjoamme lasit lainaan!

 

Lue lisää Lounge-sovituksistamme ja varaa aikasi!

Niinatar

Mannerheimintie 8,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata www.niinatar.fi/ajanvaraus