Puvun sovitus

ONNEA KIHLAUTUMISEN JOHDOSTA, ON AIKA ETSIÄ SINULLE ELÄMÄSI TÄRKEIN PUKU!

Mieleesi tulee varmasti monia kysymyksiä pukuun liittyen, ei hätää sillä sovitusspesialistimme auttaa sinua ja vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Saat Niinattaren tiimin apuusi koko hääprosessin ajaksi. Hääpuvun suunnittelu ja valinta on aina iso juttu, jossa tunteet vellovat kovalla kohinalla. Se tiedetään hyvin Niinattaressa. Asiakkaalle halutaankin antaa kunnolla aikaa ja ammattilaisen apua.

Kuinka sovitukseen:

Sovitukseen kannattaa saapua avoimin mielin, rohkeasti kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Sillä jopa puolet asiakkaistamme päätyy täysin eri malliin kuin ovat etukäteen ajatelleet.

Sovituksessa sinun ei tarvitse miettiä puvun kokoa, sillä kaikki puvut ovat tilattavissa sinulle sopivassa koossa. Mikäli olet päätymässä liikkeessä olevaan pukuun voit erikseen tästä mainita sovitusspesialistillesi niin hän osaa etsiä sinulle parhaimmat koot. Pukuihin on mahdollista tehdä muutoksia, 1-2 kokoa on helppo kaventaa ilman että lopputulos olisi huomattava. Myös nyöreillä saat lisää pelivaraa kokoon.
Suosittelemme vaaleita alusvaatteita sovitukseen.

Jokainen reagoi oikean puvun löytymiseen eri tavalla, joten ei kannata ottaa paineita miltä puvun löytymisen kuuluisi tuntua. Pääasia on että puku tuntuu sinusta hyvältä ja näyttää sinun mielestäsi hyvältä. Sillä myös se mitä tunnet sisäisesti näkyy myös ulospäin. Älä siis anna makutuomareidesi vaikuttaa liikaa mielipiteisiisi.

Puvuista ja tilausajoista:

Valmistajillamme on pitkät toimitusajat, joten olethan ajoissa liikkeellä. Suosittelemme tekemään pukutilauksen n.7-9kk ennen hääpäivää. Jos tarvitset puvun nopeammin niin ei hätää, Niinattaressa on aina yli 1000 hääpukua ja kaikki puvut ovat aina myynnissä suoraan rekeistä.

Liikkeessämme on vaihteleva kokovalikoima - koot 36-42. Meillä on myös kattava valikoima plus size pukuja - koot 44-52. Valmistajillamme on tilattavissa koot 26-56 riippuen mallista.

Puvut tulevat meille valmistajilta standardimitoilla ja miltei jokaista mallia täytyy hieman hienosäätää morsiamen omille mitoille. Ompelijoiden suositus muutostöille on 2kk.

Pukuihimme on mahdollista tehdä paljon muutostöitä. Esimerkiksi lisätä/poistaa olkaimia ja hihat, teettää nyöritys pukuun, avata tai nostaa pääntietä. Ompelutyöt eivät kuulu puvun hintaan. Meillä on suuri verkosto hää-ja iltapukuihin erikoistuneita ompelimoita ympäri Suomea.

Sovitusaika:

Meillä pääset sovittamaan myös maksuttomasti. Tarjoamme asiakkaillemme kaksi ilmaista hääpukujen sovituskertaa. Tämä aika on kestoltaan 45 minuuttia ja tarkoitus on päästä tutustumaan hiukan valikoimaamme. Eniten hyödyt tästä ajasta, jos olet jo ehtinyt sovitella pukujamme aiemmin esimerkiksi 90 minuuttia kestävässä Loungessa. Otathan huomioon, että sovitusalue voi olla jaettu toisen sovittajan kanssa. Mukaasi voit ottaa 1-2 ystävää.

Kolmas sovitus on maksullinen. Toki jos mietit vain yhtä pukua, on meillä varattavissa myös yhden puvun maksuton sovitus 15min.

Suosittelemme erityisesti pidempikestoisia VIP Lounge- ja erilaisia räätälöityjä sovituspalveluita. Nämä palvelut ovat maksullisia ja sisältävät sovitusspesialistin, oman tilan ja tarjoilut vain ja ainoastaan Sinulle ja ystävillesi. Lounget ovat suosituimpia sovitusaikojamme ja suosittelemmekin ensi kertaa meille tulevia varaamaan tällaisen ajan. Valikoimamme on niin suuri, että ehdimme paremmin perehtyä siihen pidennetyllä sovitusajalla. Loungessa saat nauttia sovituksesta 90 minuutin ajan. Tämä onkin ihana kokemus, kahvila ja hääpukujen sovittelu yhdistettynä.

 

Lue lisää Lounge-sovituksistamme ja varaa aikasi!

Niinatar

Runeberginkatu 23,
00100 Helsinki

Yhteystiedot

puh. 09 241 9770
niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme ainoastaan ajan varauksella.

Ajan voit varata timma.fi/niinatar

Huomaathan heinäkuun poikkeusaukiolot! Palvelemme ainoastaan arkisin.