Ajanvaraus

Sydämellisesti tervetuloa!

Suosittelemme ensimmäistä kertaa hääpukusovitukseen tulevaa morsianta varaamaan maksullisen Lounge-ajan tai kokonaisvaltaisen hääpukukonsultaation. Näiden sovitusten kesto on 90 minuuttia, jolloin ehdimme perehtyä rauhassa juuri Sinuun ja ystäviisi. Tässä sovituksessa saatte nauttia kahvitarjoiluista pukusovituksen lomassa omassa yksityisessä tilassanne. Maksulliseen Loungeen voit ottaa mukaasi 1–7 ystävää.

45 minuuttia kestävä maksuton sovitus sopii Sinulle, joka olet jo tutustunut valikoimaamme ja haluat sovittaa tiettyjä pukuja. Otathan huomioon, että
45 minuutin sovitus voi olla jaetulla alueella toisen sovittajan kanssa. Voit ottaa max. 1–2 ystävää mukaasi 45 minuutin ilmaiseen sovitukseen.

 Huom. täytäthän lisätietoihin juhlapäiväsi ja toiveesi puvun suhteen, mikäli niitä on. Erityistoiveet pyydämme ilmoittamaan myymälään p. +358504794941 (ark. 12–18).

 Lauantain aikavaraukset ja kaikki Lounge-ajat tulee peruuttaa tai siirtää vähintään kuukautta aiemmin suuren kysynnän vuoksi. Jos aika peruutetaan tai siirretään alle 30 päivää ennen sovitusta asiakkaan pyynnöstä, rahoja ei palauteta. Ajan pystyy siirtää maksutta ainoastaan sairastapauksissa lääkärin todistuksella.

 

Niinatar

Runeberginkatu 23,
00100 Helsinki

Yhteystiedot
092419770

niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Niinatar Oulu & Outlet

Hallituskatu 22,
90100 Oulu

Toimimme ajanvarauksella

ma, ke, pe ja la
 

Yhteystiedot

+358503011866
niinataroulu@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme Niinatar myymälöissämme ajanvarauksella.
Muistathan varata oman aikasi ennen saapumistasi meille, kiitos. 

Ajan voit varata timma.fi/niinatar