Lounge-elämys

Lounget ovat suosituimpia sovitusaikojamme, eikä mikään ihme! Tämä kokemus on vertaansa vailla, koska voitte nauttia samalla ihanien hääpukujen sovituksesta ja tarjoiluista omassa ylellisessä tilassanne.

Loungen palveluihin kuuluu yksityinen 90 minuutin sovitusaika hääpukukonsultin opastuksella. Tarjoiluina meillä ovat erikoiskahvit, tee, virvoitusjuomat ja pienet makeat herkut.

Tunnelman nostattamiseksi voitte tuoda oman skumpan mukananne, me tarjoamme lasit. Tällä hetkellä työnalla on anniskeluoikeuksien hankkiminen, jotta voimme tarjota skumpan liikkeen puolesta.

Lounge kannattaa varata silloin kun haluat teille hiukan pidemmän sovitusajan kuin normaalisti. 90 minuutin aikana ehtii sovittaa useamman puvun ja saada varmuutta oikean puvun valitsemiseen. Tähän sovitukseen voit myös ottaa useamman makutuomarin mukaan kuin tavalliseen sovitukseen. Loungessa mukanasi voi olla 1-6 ystävää. Palvelun hinta määräytyy henkilömäärän ja ajoituksen mukaan.

Lounget ovat kysytyimpiä viikonlopuille, joten viikonloppuna hinta on hiukan korkeampi.

Varaa oma aikasi ajoissa, koska kalenterimme täyttyy hyvin nopeasti varsinkin lauantaille. Jos estyt tulemasta sovitulle Lounge-ajallesi, ilmoitathan siitä meille pikimmiten. Lounge-ajat tulee perua viimeistään kuukautta ennen tai muuten maksua ei palauteta. Ajan siirtäminen on aina mahdollista teille parempaan ajankohtaan.

Jos teillä on erityistoiveita, kuten erityisruokavaliot tms. Ilmoitattehan niistä puhelimitse tai sähköpostitse myymälään. Otathan huomioon, että erikoistarjoilu, kuten esimerkiksi gluteeniton tai vegaaninen vaihtoehto, tuovat lisähintaa.

VIP Lounge

VIP-lounge on ehkä jo tuttu Say Yes to the Dress -ohjelmasta. Tämä privaatti sovitustila on upein tilamme koko juhlapukuliikkeessämme. Tähän ylelliseen sovitustilaan voit tulla jopa kuuden ystäväsi kanssa viettämään hemmoteltu sovitushetki!

 

Mini Lounge

Mini Lounge on pienempi versio VIP Loungesta. Tilaan on mukava tulla pienemmällä porukalla. Saatte olla rauhassa kauniissa tilassanne. Mini Loungessa on samat palvelut kuin VIP-loungessakin, mutta tila on vain hiukan pienempi. Makutuomarien määrä on korkeintaan kolme ystävää.

 

 VIP Lounge

Hinta

 Arkipäivän maksullinen VIP Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 39 eur
 Arkipäivän maksullinen VIP Lounge, Morsian + 4 makutuomaria 49 eur
 Arkipäivän maksullinen VIP Lounge, Morsian + 5 makutuomaria 59 eur
 Arkipäivän maksullinen VIP Lounge, Morsian + 6 makutuomaria 69 eur
 Lauantain maksullinen VIP Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 49 eur
Lauantain maksullinen VIP Lounge, Morsian + 4 makutuomaria 59 eur
Lauantain maksullinen VIP Lounge, Morsian + 5 makutuomaria 69 eur
Lauantain maksullinen VIP Lounge, Morsian + 6 makutuomaria 79 eur

Mini Lounge

Hinta

Arkipäivän maksullinen Mini Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 30 eur
Lauantain maksullinen Mini Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 35 eur

 

Niinatar

Runeberginkatu 23,
00100 Helsinki

Yhteystiedot

puh. 09 241 9770
niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 

Avoinna:

Ma  10 - 18

Ti    suljettu

Ke   12 - 20

To   10 - 18

Pe   12 - 18

La   10 - 15

Su   suljettu