Lounge-elämys

Lounget ovat suosituimpia sovitusaikojamme, eikä mikään ihme! Tämä kokemus on vertaansa vailla, koska voitte nauttia samalla ihanien hääpukujen sovituksesta ja tarjoiluista omassa ylellisessä tilassanne.

Loungen palveluihin kuuluu yksityinen 90 minuutin sovitusaika hääpukukonsultin opastuksella. Tarjoiluina meillä ovat kahvi, tee, virvoitusjuomat ja pienet makeat herkut.

Tunnelman nostattamiseksi voitte tuoda oman skumpan mukananne, me tarjoamme lasit. Tällä hetkellä työnalla on anniskeluoikeuksien hankkiminen, jotta voimme tarjota skumpan liikkeen puolesta.

Lounge kannattaa varata silloin kun haluat teille hiukan pidemmän sovitusajan kuin normaalisti. 90 minuutin aikana ehtii sovittaa useamman puvun ja saada varmuutta oikean puvun valitsemiseen. Tähän sovitukseen voit myös ottaa useamman makutuomarin mukaan kuin tavalliseen sovitukseen. Loungessa mukanasi voi olla 1-6 ystävää. Palvelun hinta määräytyy henkilömäärän ja ajoituksen mukaan.

Lounget ovat kysytyimpiä viikonlopuille, joten viikonloppuna hinta on hiukan korkeampi.

Varaa oma aikasi ajoissa, koska kalenterimme täyttyy hyvin nopeasti varsinkin lauantaille. Jos estyt tulemasta sovitulle Lounge-ajallesi, ilmoitathan siitä meille pikimmiten. Lounge-ajat tulee perua viimeistään kuukautta ennen tai muuten maksua ei palauteta. Ajan siirtäminen on aina mahdollista teille parempaan ajankohtaan.

Tarjoiluina meiltä löytyy mansikkajuustokakku tai laktoositon ja gluteeniton mustikkarahkapulla. Emme valmista tuotteitamme itse, joten ikävä kyllä erittäin vaikeasti allergisille emme voi taata, ettei tuote olisi ollut kosketuksissa väärien raaka-aineiden kanssa.

Niinatar VIP Lounge

Niinatar VIP-lounge on ehkä jo tuttu Say Yes to the Dress -ohjelmasta. Tämä privaatti sovitustila on upein tilamme koko juhlapukuliikkeessämme. Tähän ylelliseen sovitustilaan voit tulla jopa kuuden ystäväsi kanssa viettämään hemmoteltu sovitushetki!

 

Silkki-Lounge

Silkki-Lounge on yksi pienemmistä versioistamme Niinatar VIP Loungesta. Tilaan on mukava tulla pienemmällä porukalla. Saatte olla rauhassa kauniissa tilassanne. Silkki-Loungessa on samat palvelut kuin VIP-loungessakin, mutta tila on vain hiukan pienempi. Makutuomarien määrä on korkeintaan neljä ystävää. Silkki-Loungen lisäksi meiltä löytyy Helmi- ja Pitsi-Lounge, joihin saat myös ottaa jopa 4 ystävää mukaasi.

 

 Niinatar VIP Lounge

Hinta

 Arkipäivän maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 39 eur
 Arkipäivän maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 4 makutuomaria 49 eur
 Arkipäivän maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 5 makutuomaria 59 eur
 Arkipäivän maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 6 makutuomaria 69 eur
 Lauantain maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 49 eur
Lauantain maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 4 makutuomaria 59 eur
Lauantain maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 5 makutuomaria 69 eur
Lauantain maksullinen Niinatar VIP Lounge, Morsian + 6 makutuomaria 79 eur

Pitsi- Helmi- ja Silkki-Lounget

Hinta

Arkipäivän maksullinen Lounge, Morsian + 3 makutuomaria  30 eur
Arkipäivän maksullinen Lounge, Morsian + 4 mautuomaria

40 eur

Lauantain maksullinen Lounge, Morsian + 3 makutuomaria 35 eur
Lauantain maksullinen Lounge, Morsian + 4 makutuomaria  45 eur

 

Niinatar

Runeberginkatu 23,
00100 Helsinki

Yhteystiedot

puh. 09 241 9770
niinatar@niinatar.fi
www.niinatar.fi

 


Avoinna:

Palvelemme ainoastaan ajan varauksella.

Ajan voit varata timma.fi/niinatar

Huomaathan heinäkuun poikkeusaukiolot! Palvelemme ainoastaan arkisin.